Vučić na Kosovu poslao JASNU I GLASNU poruku ALBANCIMA!

Izvor: BKTV News, 20.Jan.2018, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić na Kosovu poslao JASNU I GLASNU poruku ALBANCIMA!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi na Kosovu i Metohiji gde će razgovarati sa političkim predstavnicima Srba i građanima južno od reke Ibar.

Prilikom posete Kosovu i Metohiji, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekao je okupljenima da je na KiM došao da razgovara o bezbednosti Srba.

Ne skrnavite manastir Banjska, nije lepo! pic.twitter.com/TVnv7Si56D

"Srbi moraju da ostanu i opstanu na Kosovu i Metohiji, a država Srbija da nastavi da im pomaže. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Danas sam došao da poručim Albancima da Srbija ne želi samo mir, već da ćemo dati sve od sebe da ga sačuvamo i razmirice rešimo. Da obezbedimo trajnost mira i sigurnost za svaku srpsku i albansku porodicu", rekao je predsednik Srbije.

Vučić: Srbi moraju da ostanu i opstanu na Kosovu i Metohiji

On je rekao da će država Srbija nastaviti da pomaže Srbima na Kosovu i Metohiji, da obezbeđuje njihov ekonomski napredak, i da će naći nove mehanizme da se obezbedi njihova bezbednost i da se obračuna sa kriminalom i korupcijom.

Predsednik Srbije će, posle posete Banjskoj, razgovarati sa srpskim zvaničnicima i građanima u Kosovskoj Mitrovici, ali i položiti venac na mesto gde je pre pet dana ubijen lider GI SDP Oliver Ivanović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.