Vučić iz helikoptera: Ne mogu a da ne podelim sa vama oduševljenje FOTO

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 11:39

Vučić iz helikoptera: Ne mogu a da ne podelim sa vama oduševljenje FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio se helikopterom u Kuršumiliju, gde će održati sastanak sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije.

On je fotografiju iz helikoptera objavio na svom profilu na Instagramu.

"Na putu za Kuršumliju gde ću se sastati sa Srbima sa Kosova i Metohije. Važan dan i važni razgovori. Ipak, ne mogu a da ne podelim sa vama oduševljenje lepotama naše zemlje, koje se, valjda, najbolje vide iz helikoptera. Napred Srbijo!", napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je on.

Podsetimo, sastanak će biti održan u 11.00 časova, u kasarni ''Toplički ustanak'' u Kuršumliji, saopšteno je iz Službe za saradnju s medijima predsednika Republike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.