Vučić i Vulin stigli u Gračanicu

Izvor: Večernje novosti, 01.Nov.2013, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Vulin stigli u Gračanicu

GRAČANICA - Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić stigaoje nešto pre podneva u Gračanicu, zajedno sa ministrom bez portfelja zaduženim za Kosovo i Metohiju, Aleksandrom Vulinom, a veliki broj građana dočekao ih je aplauzima i uzvicima "Vučiću, Vuline - Srbine".Oni su se pridružili kandidatima Građanske inicijative "Srpska" na bini u centru Gračanice, gde se održava završni skup te inicijative, koju podržava Vlada SrbijePo njihovom dolasku intonirana je himna Srbije "Bože >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Pravde.Vulin, čije je dolaske na Kosovo Priština dovodila u pitanje, nije došao u "uniformi", kao ranije, već u crnom sakou i sivoj košulji.Veliki broj Srba okupio se danas u Gračanici, očekujući da im se Vučić obrati.Gračanica je praktično blokirana za saobraćaj zbog velikog broja ljudi.Uočljivo je prisustvo velikog broja pripadnika Kosovske policije, koja je postavila po najmanje dva čoveka na svakih 20-tak metara, a prisutni su i pripadnici Euleks policije i Kfora.Lokalni izbori na Kosovu zakazani su za nedelju, 3. novembra. Ministar bez portfelja zadužen za KIM Aleksandar Vulin je u sredu za RTS rekao da će Vučić biti u Gračanici, a prvi potpredsednik je ranije najavio da će pre lokalnih izbora obići Kosovo i Metohiju kako bi ohrabrio Srbe da na njih izađu.Lokalni izbori na Kosovu zakazani su za nedelju, 3. novembra.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić u Gračanici, Vulin skinuo "uniformu"

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Nov.2013

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić stigao je nešto pre podneva u Gračanicu, zajedno sa ministrom bez portfelja zaduženim za Kosovo i Metohiju, Aleksandrom Vulinom i prisustvovao završnom predizbornom skupu Građanske inicijative "Srpska".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.