Izvor: Danas, 27.Maj.2019, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić danas u 16 časova podnosi izveštaj o Kosovu u Skupštini Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podneće danas izveštaj o Kosovu na posebnoj sednici Skupštine Srbije, a zasedanju koje počinje u 16 časova prisustvovaće i premijerka Ana Brnabić i direktor Kacelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Marko Đurić. Članak Vučić danas u 16 časova podnosi izveštaj o Kosovu u Skupštini Srbije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta će reći predsednik

Izvor: Danas, 27.Maj.2019

"Neistina je ono što je vladika Diseldorfa i Nemačke Grigorije govorio da se dešavalo na Saboru Srpske pravoslavne crkve, ali ću na sednici Skupštine Srbije u ponedeljak detaljno ispričati kako je bilo. Vođen je stenogram i detaljno ću govoriti, citiraću", rekao je predsednik Srbije Aleksandar...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.