Izvor: Beta, 15.Okt.2021, 23:57

Vučić: Želim najbliže odnose sa Velikom Britanijom, ali ne dam da me prave budalom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je oštro govorio o Velikoj Britaniji i drugim zapadnim zemljama koje je optužio da uvek podržavaju kosovske Albance protiv Srba.Vučić je za televiziju Prva rekao da Albanci nisu sami smislili akciju kosovske policije na severu Kosova u sredu, kada je došlo do sukoba sa Srbima u Kosovskoj Mitrovici."Albanci sve uvek rade uz podršku Kvinte, ali su u pitanju različiti nivoi. Velika Britanija se sama javila i rekla da podržava sve to. Sve što je protiv Srba i Srbije podržavaju. Samo uz vašu (britansku) dozvolu Albanci mogu da krše Briselski sporazum. Vi ste ti koji im pružate tu snagu", kazao je Vučić.On je naveo da želi "najbliže odnose" sa Velikom Britanijom, ali da neće da dozvoli da ga "prave budalom" tvrdnjama da je akcija kosovske policije u sredu bila usmerena na borbu protiv kriminala."Šta može da mi se desi? Mogu da me skinu s vlasti, ali ne verujem da to smeju na tako otvoren način da rade. Ja ću opet da se zalažem za prijateljstvo sa Velikom Britanijom, ali i za moje pravo da im kažem šta mislim. Ajde ne folirajte više, svi vi zajedno, da se radi o borbi protiv korupcije", dodao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Želim najbliže odnose sa Britanijom, ali ne dam da me prave budalom

Izvor: N1 televizija, 16.Okt.2021, 00:02

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oštro je govorio o Velikoj Britaniji i drugim zapadnim zemljama koje je optužio da uvek podržavaju kosovske Albance protiv Srba.

Nastavak na N1 televizija...

Vučić: Velika Britanija stoji iza napada Prištine na Srbe na Kosovu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2021

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da Velika Britanija stoji iza nedavnog napada prištinskih specijalaca Rosu na Srbe na sjeveru Kosova i Metohije, pod izgovorom borbe protiv šverca.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.