Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jun.2021, 16:00

Vučić: Zapadni zvaničnici su licemjerni prema Srbima iz RS

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Skupštini Srbije da Srbi ne treba da traže pravdu i smislen odgovor na pitanje kako je Albancima na Kosovu i Metohiji dato pravo na samoopredjeljenje, a Srbi u Republici Srpskoj, međunarodnim ugovorom definisanoj teritoriji, nemaju to pravo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Vučić: Srbi ne treba da očekuju neku medjunarodnu pravdu

Izvor: Beta Video, 22.Jun.2021

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da u medjunarodnim kontaktima često sagovornike pita zašto su kosovskim Albancima priznali nezavisnost i pravo na otcepljenje a Srbima u Republici Srpskoj tako nešto brane i da nikada do sada nije dobio smislen odgovor. (CH3) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.