Vučić: Večeras sam dobio vesti... Plašim se sukoba, sledi najteža situacija

Izvor: B92, 28.Maj.2023, 21:17

Vučić: Večeras sam dobio vesti... Plašim se sukoba, sledi najteža situacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da nam sledi najteža situacija na Kosovu i Metohiji, nešto što nismo sanjali da će se desiti.

Kako je istakao, izuzetno je zabrinut.

"Mislim da nam najteža situacija na Kosovu i Metohiji sledi. Nešto što do sada nismo videli, a sve zahvaljujući provokativnim akcijama i užasno neodgovornom ponašanju Aljbina Kurtija", rekao je Vučić i dodao da se plaši velikih sukoba jer Kurti sanja da bude Volodimir Zelenski, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbi ovo više ne mogu da trpe.

Kazao je da je večeras dobio vesti od evropskih zvaničnika da brinu zbog mogućih sutrašnjih događaja jer Srbi će svakako da protestuju i da traže svoje uzurpirane zgrade nazad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić se plaši većih sukoba na Kosovu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Maj.2023

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će se na Kosovu dogoditi nešto što "do sada nismo vidjeli", dok je trenutnu situaciju ocijenio "najtežom do sada". "Bojim se nestabilnosti, čak i većih sukoba, jer znam da Srbi više ne mogu izdržati, a ovaj [premijer Kosova Albin Kurti] sanja...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.