Izvor: RTS, 17.Feb.2023, 13:21

Vučić: Saopštićemo dobre vesti građanima o KiM – neke danas, neke za sedam dana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je po sletanju u Minhen da ga očekuje naporan dan, pun iznanđenja, ali da veruje da će se uspešno izboriti za interese Srbije i da će građanima moći da saopšti dobre vesti neke danas, a neke za sedam dana koje se tiču Kosova i Metohije.
Vučić je u video-snimku objavljenom na Instagram profilu "buducnostsrbijeav" dok je čekao da se iskrca iz aviona podsetio da je danas 15 godina od jednostarnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << proglašenja nezavinosti "takozvane republike Kosovo".

Najavio je da će se u Minhenu, gde učestvuje na 59. Minhenskoj konferenciji o bezbednosti sresti i razgovarati sa predsednikom Francuske Emanuleom Makronom i kancelarom Nemačke Olafom Šolcom.
Pored tih susreta, Vučić je rekao da će će imati niz sastanaka sa svetskim zvaničnicima, među kojima su američki državni sekretar Entoni Blinken, šef diplomatije EU Borelj, ministar spoljnih poslova Velike Britanije Džejms Kleverli, kao i grčki premijer Kirjakos Micotakis.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Imamo i dobre vesti o Kosovu koje ćemo danas i za sedam dana saopštiti

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Feb.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se nalazi u Minhenu, gde će danas prisustvovati 59. Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji, poručio je sa aerodroma u tom gradu da ga čeka težak i naporan dan i da će razgovarati sa mnogim visokim svetskim zvaničnicima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vučić: Saopštićemo dobre vesti građanima o Kosovu i Metohiji

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2023

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da vjeruje da će se uspješno izboriti za interese Srbije i da će građanima moći da saopšti dobre vijesti - neke danas, a neke za sedam dana koje se tiču Kosova i Metohije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.