Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jun.2015, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Razgovori teški i bez rezultata

Premijer Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da današnji dijalog Beograda i Prištine nije donio konkretne rezulatete.

Kako je rekao za RTS određeni napredak je postignuti u pregovorima o zajednici srpskih opština ali nikakav dogovor nije postignut.

Premijer Srbije je rekao da su pregovori bili teški i i da će se nastaviti narednih dana.

"Tehnički razgovori su nastavljeni, a biće nastavljen i dijalog na nivou premijera", rekao je Vučić.

Edita Tahiri, kosovska ministarica za dijalog, saopštila je da je u Briselu danas na tehničkom novou postignut sporazum o priznavanju polisa za osiguranje vozila.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

VUČIĆ: Razgovori u Briselu teški, izvestan napredak oko ZSO

Izvor: Kurir, 23.Jun.2015

BRISEL  - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su razgovori teški i da misli da večeras neće biti postignuti dogovori po temama o kojima se razgovara, ali da je izvestan napredak postignut po pitanju Zajednice srpskih opština...Vučić je za RTS rekao da su razgovori teški, da je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.