Izvor: Radio 021, 26.Feb.2021, 15:37

Vučić: Pomoć za građane Kosova - nezaposlenima 200 evra, zaposlenima i deci po 100

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će Srbija značajno novčano pomoći srpskom narodu na KiM i nastaviti da ulaže u važne projekte.

On je najavio da će posebnu finansijsku pomoć dobili svi građani koji žive na Kosovu i to nezaposleni po 200 evra, dok će svi zaposleni kao i svako dete dobiti po 100 evra.

"Dogovor je sa Kancelarijom za KiM da posebnu finansijsku pomoć uputimo ne onima koji su prijavljeni, nego onima koji žive na KiM", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je Vučić.

To, kako je naveo, znači da će petočlana porodica, u kojoj roditelji rade i imaju troje dece, dobiti 500 evra, a ako su roditelji nezaposleni 700 evra.

"Time želimo da pomognemo posebno siromašnom delu stanovništvu na KiM", rekao je Vučić.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.