Izvor: Blic, 06.Okt.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Očekujem nastavak razgovora o telekomunikacijama na Kosovu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje nastavak razgovora o telekomunikacijama na Kosovu i Metohiji sa evropskim zvaničnicima i predstavnicima Albanaca sa Kosova.

- Imaćemo još mnogo kontakata, pokušaćemo ako možemo nešto da popravimo i da vidimo da li je tu sve zakucano - rekao je Vučić novinarima u Senti.

O akcionom planu za telekomunikacije na Kosovu i Metohiji, Vučić je rekao da su problematične tačke devet i 11 koje se tiču >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << upotrebe baznih stanica i imovine.

- Ako je to nešto na osnovu čega se donosi pravilo i da u svim drugim oblastima imovina automatski pripada njima, onda automatski možemo da kažemo: 'Doviđenja za Trepču, Gazivode i Valač - dodao je on.

Vučić je rekao kada bude doneta odluka o akcionom planu, ona će biti i saopštena.

Komentarišuči predloženi zakon o rudarskom kompleksu Trepča, Vučić je rekao da i ako bude usvojen u Skupštini Kosova ne zna kako prištinske vlasti planiraju da saradjuju sa Srbima na Kosovu i predstavnicima vlasti u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Objavljivanje tužioca za Savamalu pokazatelj dvostrukih aršina

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Okt.2016

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je objavljivanje imena tužioca u slučaju rušenja objekata u Savamali pokazatelj da u Srbiji postoje dupli standardi i dokaz da neki mogu da vrše pritisak na nezavisne državne organe...Povodom toga što je objavljeno da je zamenik javnog tužioca...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.