Vučić: Na izbore na severu KiM izašlo svega nekoliko Srba u sve četiri opštine zajedno

Izvor: B92, 23.Apr.2023, 12:39

Vučić: "Na izbore na severu KiM izašlo svega nekoliko Srba u sve četiri opštine zajedno"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da na Kosovu i Metohiji nameravaju da uspostave vlast oni koji nemaju ni jedan ili dva posto glasova.

"Danas se održavaju izbori za okupacionog gaulajtera na severu Kosova i Metohiji. Nameravaju da uspostave vlast oni koji ne žive na severu KiM. I za sve to tražili su i naše odobrenje, našu saglasnst, a ja sa ponosom moram da vam kažem da do ovog trenutka izašlo je svega nekoliko Srba, nisam preterao svega nekoliko Srba u sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << četiri opštine zajedno", rekao je Vučić.

Vučić je naveo da Srbi neće drugoga da slušaju niti nečijim drugim interesima da služe.

"Srbi hoće da služe svojim interesima, hoće mir sa svima, hoće da poštuju sve, ali pre svega hoće da se bore za interese svoga naroda", rekao je predsednik Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.