Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Sep.2023, 16:03

Vučić: Kurti namerava da pohapsi sve Srbe koji su sposobni da brane sever Kosova i Metohije

SRBIJA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je namera premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija da pohapsi sve Srbe koji su sposobni da brane sever Kosova i Metohije, dodavši da mu to neće ići onako kako je zamislio. – Kurtijeva je namera da pohapsi sve one za koje misli da su fizički […]
Vest Vučić: Kurti namerava da pohapsi sve Srbe koji su sposobni da brane sever Kosova i Metohije objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Kurti planira da pohapsi sve Srbe spremne da brane sever Kosova, ali neće mu to ići kako je zamislio

Izvor: Danas, 01.Sep.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas na Paliću rekao da premijer Kosova Aljbin Kurti "namerava da pohapsi sve Srbe za koje misli da su fizički i intelektualno sposobni da brane Sever" Kosova "ne bi li mogao da protera ljude ili da zauzme Sever".

Nastavak na Danas...

Vučić: Kurti namerava da pohapsi sve Srbe koji su sposobni da brane sever Kosova i Metohije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je namera premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija da pohapsi sve Srbe koji su sposobni da brane sever Kosova i Metohije, dodavši da mu to neće ići onako kako je zamislio.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.