Vučić: Idem na Kosovo, makar me gađali jajima

Izvor: OkRadio.rs, 05.Maj.2013, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Idem na Kosovo, makar me gađali jajima

Potpredsednik vlade Aleksandar Vučić najavio je danas da će 12. maja posetiti Kosovo i razgovarati sa tamošnjim Srbima o sprovođenju briselskog sporazuma, a pre toga 7. maja biće održan i sastanak u Beogradu. On je rekao da mu je savest mirna i da se ne plaši suda svog naroda, ma kakve planove imaju za njegov doček na Kosovu, pa makar ga gađali paradajzom, jajima ili kamenjem. "Meni je savest potpuno čista. Uradio sam najbolje što sam mogao i borio se za interese svog naroda...i neće me niko uplašiti", kazao je Vučić. On je za televiziju Pink rekao...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vučić: Idem na Kosovo 12. maja, makar me gađali paradajzom, jajima ili kamenjem

Izvor: medio.rs, 05.Maj.2013

Iako je u nekim opštinama legitimnost rukovodstva poljuljana zbog mnoštva rukovodstava, želim da razgovaram sa našim narodom i zato idem na Kosovo, rekao Vučić.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.