Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2023, 11:24

Vučević: Na KiM prividno mirno, očekujem odlučniju akciju KFOR u zaštiti Srba

Situacija na Kosovu i Metohiji je jutros mirna, bolje reći prividno mirna, jer ona može da eksplodira svakog trenutka, pošto je napetost maksimalna, posebno među Srbima koji su ugroženi poslednjim terorističkim aktima režima Aljbina Kurtija, rekao je ministar odbrane Miloš Vučević.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević: Vojska će moći pravovremeno da reaguje

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2023

Ministar odbrane Srbije Miloš Vučević rekao je da je situacija na Kosovu i Metohiji prividno mirna i poručio da će Vojska Srbije biti na takvim pozicijama da može da izvrši svaki zadatak koji se tiče bezbjednosti države i Srba na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"KURTI RADI NA TOME DA ETNIČKI OČISTI KOSOVO OD SRBA" Vučević opleo po lažnom premijeru

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023

Predsednik SNS Miloš Vučević komentarisao situaciju na Kosmetu...- Situacija na Kosovu i Metohiji je jutros mirna, bolje reći prividno mirna, jer ona može da eksplodira svakog trenutka, pošto je napetost maksimalna, posebno među Srbima koji su ugroženi poslednjim terorističkim aktima režima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.