Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Mar.2012, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrhovni sud Kosova preinačio rješenje: Oslobođeni Srbi iz Gnjilana

Vijeće Vrhovnog suda Kosova prihvatilo je žalbe advokata petorice Srba uhapšenih u regionu Gnjilana 25. februara i preinačilo rješenje Okružnog suda u Gnjilanu tako što je svima od danas ukinut pritvor. Vijeće Vrhovnog suda Kosova koje je to odlučilo činili su Euleksov sudija Frančesko Florit i dvoje sudija sa Kosova Marija Ademi i Salih Toplica. Advokat jednog od uhapšenih Srba Miodrag Brkljač izjavio je za agenciju Beta da je mjera sudskog pritvora zamijenjena blažom mjerom, odnosno ...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Petorica Srba pušteni iz pritvora

Izvor: Beta, 31.Mar.2012

GNJILANE, 31. marta 2012. (Beta) - Veće Vrhovnog suda Kosova prihvatilo je žalbe advokata petorice Srba uhapšenih u regionu Gnjilana 25. februara i preinačilo rešenje Okružnog suda u Gnjilanu tako što je s.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.