Priština nastavlja po svome: Vozilima sa srpskim tablicama zabranjen ulazak na Kosovo

Izvor: B92, 14.Jun.2023, 21:19

Priština nastavlja po svome: Vozilima sa srpskim tablicama zabranjen ulazak na Kosovo

Vlada tzv. Kosova donela je večeras odluku da vozilima sa srpskim registarskim oznakama zabrani ulazak na Kosovo, saopštio je portparol vlade Perparim Krieziu.

Krieziu je za Radio Slobodna Evropa rekao da je Vlada, nakon hapšenja trojice pripadnika kosovske policije od strane srpskih vlasti, donela odluku da poveća nivo graničnih kontrola.

"Iz bezbednosnih razloga, institucije su odlučile da povećaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nivo graničnih kontrola. Zbog toga je, kao hitan korak, odlučeno da se zabrani ulazak vozila sa srpskim tablicama na Kosovo, dok se nastavlja analiza situacije od strane bezbednosnih institucija. Sledeće radnje biće preduzete na osnovu preporuka institucija za sprovođenje zakona", objasnio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova provokacija iz Prištine: Vozilima sa srpskim tablicama zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju!

Izvor: 24sedam.rs, 14.Jun.2023

Vlada tzv. Kosova je pre toga donela odluku da zabrani uvoz srpskih proizvoda

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.