Vokri za B92: Zvaćemo Krasića i Biševca

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2012, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vokri za B92: Zvaćemo Krasića i Biševca

Uoči dogovorenog sastanka u Cirihu na kome će zvaničnici FS Srbije još jednom objasniti Sepu Blateru zašto je odluka IK FIFA da dozvoli da kosovska reprezentacija igra prijateljske utakmice, iz Prištine je stigla još jedna provokacija.

Fadilj Vokri, predsednik kosovskog fudbalskog saveza, najavio je da će u reprezentaciju pozvati srpske igrače Miloša Krasića i Milana Biševca.
– Zvaćemo nealbance koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << imaju pravo da igraju za Kosovo, kao što su Krasić i Biševac. Bolje da igraju za Kosovo nego da sede na klupi u drugoj reprezentaciji – rekao je Vokri u intervjuu za B92.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Krasić i Biševac ''zapali za oko'' Vokriju

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2012

Prvi čovek FS Kosova još uvek se nada u pozitivan ishod zahteva da reprezentacija nepriznate države igra prijateljske mečeve. Čak i ne krije da bi u toj reprezentaciji rado video i Miloša Krasića i Milana Biševca..

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.