Vljora Čitaku podnela ostavku na poslaničko mesto zbog mesta ambasadora u SAD

Izvor: Blic, 01.Jul.2014, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vljora Čitaku podnela ostavku na poslaničko mesto zbog mesta ambasadora u SAD

Priština - Ministarka evropskih integracija u odlazećoj vladi Kosova, Vljora čitaku, podnela je danas ostavku na mesto poslanika koje je osvojila na prevremenim parlamentarnim izborima 8. juna, potvrđeno je iz Centralne izborne komisije.

Vljora Čitaku

Prištinski mediji pišu da je u obrazloženju ostavke Čitaku napisala da je ostavka vezana za nove profesionalne obaveze, koje zahtevaju da ne bude bilo kog političkog subjekta.

Mediji su ranije objavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je Vljora čitaku kandidat za ambasadora u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ona je jedan od potpredsednika Demokratske partije Kosova Hašima Tačija i da bi bila angažovana u diplomatskoj službi mora da podnese ostavku na sve političke funkcije.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.