Vlada formira Radnu grupu za podršku Vučiću u unutrašnjem dijalogu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2017, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada formira Radnu grupu za podršku Vučiću u unutrašnjem dijalogu

Premijerka Ana Brnabić najavila je danas da će Vlada Srbije vrlo brzo izabrati Radnu grupu koja će biti zadužena za logističku podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću tokom unutrašnjeg dijaloga o Kosovu i Metohiji.

Premijerka je novinarima u Palati Srbija rekla da se čekaju još mišljenja resornih ministarstava i da bi to pitanje na dnevnom redu Vlade Srbije moglo da se nađe u petak, ili naredne sedmice.

"Uglavnom biće to jako brzo, a Radna grupa će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odmah početi da radi, odnosno da pravi planove za razgovore širom Srbije. Kada budemo usaglasili i kalendar i mesta i sa predsednikom Republike i sa organizacijama koje žele da učestvuju u dijalogu, krenuće druga faza dijaloga, svakako tokom oktobra", rekla je predsednica vlade.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.