Vlada Samoopredeljenja biće upamćena po gaženju Ustava

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 17:58

"Vlada Samoopredeljenja biće upamćena po gaženju Ustava"

Poslanica Demokratske stranke Kosova Bljerta Deljiu Kodra istakla je da je kosovski premijer Aljbin Kurti nazivao kriminalcima one koji krše Zakon i Ustav.

Ona je dodala da će Vlada Samoopredeljenja ostati upamćena po tome što je više puta prekršila Ustav.

"Aljbin Kurti je sve one koji krše ustav nazvao ne tako lakim terminom. Ko krši zakon je kriminalac, dok su oni koji krše ustav super kriminalci, govorio je premijer", navela je Deljiu Kodra na Fejsbuku povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dana Ustava.

Ona je dodala da su članovi Kurtijeve vlade više puta prekršili Ustav.

"Vlada Samoopredeljenja će ostati u političkoj istoriji Kosova upamćena kao Vlada koja je više puta bila nemilosna prema Ustavu. Upravo je premijer zajedno sa svojim timom mnogo puta 'zgazio' Ustav Kosova", dodala je Deljiu Kodra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.