Više požara na severu Kosova

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Apr.2019, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više požara na severu Kosova

Na severu Kosova danas su zabeležena četiri požara u kojima je u Zvečanu izgorela trafostanica, a gorela su i šuma, nisko rastinje i deponija.

Vatrogasne jedinice iz Zvečana i Kosovske Mitrovice su dva požara brzo ugasile a šumski požar na lokaciji Bresnica i na deponiji u Mitrovici su pod stalnim nadzorom.

Komandir Vatrogasne jedinice Zvečan Vladan Radomirović izjavio je za televiziju Most da je ovo 75 požar od prvog marta i da je u većini slučajeva uzrok >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ljudski faktor.

On je još jednom apelovao na građane da vode računa kako ne bi ugrozili svoju i bezbednost građana i Dodao da će za svaku nepažnju, odnosno izazivanje požara, biti primenjene stroge kazne po Zakonu o zaštiti od požaru.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Na severu Kosova i Metohije lokalizovana dva požara, još dva su pod stalnim nadzorom

Izvor: Blic, 06.Apr.2019

Na severu Kosova i Metohije zabeležena su četiri požara u kojima su goreli šuma, nisko rastinje i deponija, te trafostanica u Zvečanu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.