Vidić bio spreman na rat za KiM

Izvor: B92, 22.Okt.2013, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vidić bio spreman na rat za KiM"

Bivši menadžer Mančester Junajteda ser Aleks Ferguson u svojoj biografiji je Nemanju Vidića opisao kao strogog, mračnog i beskompromisnog, ali ponosnog Srbina.

Ferguson u autobiografiji, objavljenoj u utorak, nije ostao dužan nikome, a pisao je o igračima koje je sm trenirao, ali i svojim rivalima.

Legendarni škotski stručnjak je opisao zanimljivu situaciju sa Vidićem, kada mu je srpski fudbaler pre nekoliko godina rekao da postoji mogućnost da ode u vojsku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Vidić je bio strog, mračan i beskompromisan tip. Ponosni Srbin. Prišao mi je 2009. godine i saopštio da postoji mogućnost da ga pozovu u vojsku. Kada sam ga zabrinuto pitao kako to misli, rekao je: ’Kosovo. Idem, to je moja dužnost’. Imao je taj pogled u očima“, napisao je Ferguson.

Vidić je u redove Mančester Junajteda došao 2005. godine iz moskovskog Spartaka i od tada se izborio za status jednog od najboljih štopera u Evropi. Svojim partijama zaslužio je da u društvu legendi ’crvenih đavola’, kakve su Rajan Gigs i Pol Skols, dobije kapitensku traku pre dve godine.

Iako je Fergusonova autobiografija objavljena tek u 15 časova po našem vremenu, već je izazvala brojne kontroverze, a šta je sve napisao pročitajte u posebnoj vesti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ferguson: Vidić hteo da ode i brani Kosovo

Izvor: NaDlanu.com, 22.Okt.2013

Bivši menadžer Mančester Junajteda ser Aleks Ferguson u svojoj biografiji je Nemanju Vidića opisao kao strogog, mračnog i beskompromisnog tipa...Ferguson u autobiografiji, objavljenoj u utorak, nije ostao dužan nikome, a pisao je o igračima koje je sâm trenirao, ali i svojim rivalima.Legendarni...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.