Veterani OVK danas podnose zahtev za izmenu Zakona o Specijalnom sudu

Izvor: B92, 14.Avg.2020, 12:02

Veterani OVK danas podnose zahtev za izmenu Zakona o Specijalnom sudu

Organizacija ratnih veterana OVK saopštila je da će danas podneti Skupštini Kosova zahtev za izmenu Zakona o Specijalnom sudu, prenosi Gazeta Ekspres.

"Organizacija ratnih veterana OVK, danas, 14. avgusta 2020. godine, u 15 časova, podneće Skupštini Kosova zahtev za izmene Zakona o specijalizovanim komorama Specijalnog suda sa sedištem u Hagu", navodi se u saopštenju.

Organizacija ratnih veterana OVK je ovu inicijativu pokrenula nakon objavljivanja optužnice protiv kosovskog predsednika Hašima Tačija i lidera DPK Kadrija Veseljija, navodi Gazeta Ekspres.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Udruženje ratnih veterana OVK traži izmenu zakona o Specijalnom sudu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Avg.2020

Udruženje ratnih veterana Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) zatražilo je u petak od parlamentarnih grupa u Skupštini Kosova da izmene Zakon o Specijalnom sudu (Specijalizovana veća). Potpredsednik ovog udruženja Nasim Haradinaj rekao je da oni traže izmene i dopune ovog zakona, odnosno da Specijalni...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.