Veselji sutra u Budimpešti na konferenciji predsednika parlamenata zapadnog Balkana

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Okt.2017, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselji sutra u Budimpešti na konferenciji predsednika parlamenata zapadnog Balkana

Predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji učestvovaće sutra na konferenciji predsednika parlamenata zemalja zapadnog Balkana u Budimpešti.

Kako je najavljeno iz Skupštine Kosova, Veselji će se u Budimpešti sastati sa predsednikom parlamenta Mađarske Laslom Koverom koji je i domaćin konferencije.

Na osmoj konferenciji predsednika parlamenata zapadnog Balkana učestvovaće predsednici skupština Srbije, BiH, Makedonije, Albanije i Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Maja Gojković: Izazovi na putu ka EU zahtevaju jačanje saradnje i poverenja zemalja regiona

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Okt.2017, 12:19

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković ocenila je danas u Budimpešti da izazovi sa kojima se suočavaju zemlje regiona na putu ka članstvu u Evropskoj uniji (EU) zahtevaju jačanje međusobnog poverenja i saradnje kroz zajedničke projekte i kroz rad na proširenju regionalnih ekonomskih i političkih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.