Veselji: Možda zabranimo dolazak Vučića na Kosovo

Izvor: Večernje novosti, 06.Sep.2018, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselji: Možda zabranimo dolazak Vučića na Kosovo

Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji izjavio je u četvrtak da je Priština izdala dozvolu za posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali da ta odluka, u slučaju destabilizacije, može biti i promenjena PRIŠTINA - Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji izjavio je u četvrtak da je Priština izdala dozvolu za posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali da ta odluka, u slučaju destabilizacije, može biti i promenjena."Ako odlučimo da ne dođe, Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << neće ući na Kosovo", reko je Veselji i zapretio da bi Vučić, ako bi došao bez dozvole, prošao isto kao i Marko Đurić, prenosi Kosova Press."Neka proba bez dozvole, zna kako je to prošlo sa onim drugim (Markom Đurićem)", rekao je on.Pročitajte još:Policija tvrdi da Đuriću nije bio zabranjen ulaz na KiM; Direktor: Žao mi je što Albance predstavljaju takvi lažoviVeselji je još rekao da, iako bude došao, Vučić nema šta da traži na jezeru Gazivode."Ne želim da stojim pred vama, da se pravim patriota ili manje patriota, želim da napravim konsenzus. Kada je bilo vreme da se ide protiv agresora, onda sam to radio. Ono na šta mislimo jeste situacija naših sugrađana, zbog kojih to radimo, sa našom pozicijom suverene i nezavisne države, sa liberalizacijom viza, sa našim međunarodnim partnerima. Da je drugačija ova situacija, (njihova) noga ne bi kročila na Kosovo", tvrdi Veselji.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Veselji: Možda zabranimo dolazak Vučića; Stefanović: Ne preduzimaj ništa protiv predsednika

Izvor: Večernje novosti, 06.Sep.2018

Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji izjavio je u četvrtak da je Priština izdala dozvolu za posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali da ta odluka, u slučaju destabilizacije, može biti i promenjena PRIŠTINA - Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji izjavio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.