Veliko hvala stradalnika sa Kosova

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko hvala stradalnika sa Kosova

Prava darežljivost ne očekuje ništa zauzvrat. Tako i o lepom i nesebičnom gestu porodice Ćorić iz Kanbere, kojeg ponavljaju iz godine u godinu, za svoju braću i sestre sa tužnog li nam Kosova, ne možemo mnogo reći sem da će ime ove humane familije ostati zabeleženo u našoj akciji "Jedna kašika više za stradalnike sa Kosmeta".

Kao i njihov treći uzastopni prilog od po 1.000 dolara za narodne kuhinje u kojima više od 2.100 Srba dobijaju dnevno jedan topli obrok i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << komad svežeg hleba. O jednom bračnom paru sa dvoje dece, čiji su koreni iz Srbije, a život žive u Australiji, ne zaboravljajući nikad ni otadžbinu ni svoje zemljake, mnogo više govori kratko pismo koje su uputili uz svoju donaciju Dobrotvornoj organizaciji Majci devet Jugovića iz Gračanice pri Eparhiji raško-prizrenskoj:

"Želimo ovim prilogom od 1.000 dolara da pomognemo rad narodnih kuhinja. Stvarno je teško presuditi kome je pomoć najpotrebnija, jer ima mnogo nevoljnika. Ipak, ovi ljudi pored osnovnih sredstava za život nemaju nešto što mi ostali imamo - SLOBODU. Iskreno se nadamo da će im ova pomoć dobro doći i pokazati im da nisu zaboravljeni - ni od Boga ali ni od ljudi... Vladimir Ćorić sa porodicom".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.