Velika količina oružja pronađena na putu ka Kosovu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2017, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika količina oružja pronađena na putu ka Kosovu

Makedonska policija pronašla je oružje i municiju u jednom kanalu kod sela Blace u blizini regionalnog puta koja vodi ka Kosovu.

Pronađena su "dva raketna bacača M57, sedam ručnih granata, pet detonatora za ručne bombe, mitraljez ruske proizvodnje, automatska puška AK, tri prazne automatska šaržera i tri vreće sa 2.141 metaka kalibra 7,62 milimetra", saopstilo je ministartvo unutrašnjih poslova Makedonije.

Policija pretražuje lice mesta, dok su oružje i municija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << predati forenzičkom odeljenju, prenosi MIA.

Akciju pronalaženja sakrivenog pešadijskog oružja je sprovela jedinica skopske policije za nedozvoljenu trgovinu u saradnji sa Upravom MUP za bezbednost i kontraobaveštajne poslove, dve jedinice specijalne policije i Jedinicom za uvid i analizu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Makedonija, pronađeno oružje pored puta ka Kosovu

Izvor: RTS, 22.Jul.2017

. Makedonska policija pronašla je oružje i municiju u jednom kanalu kod sela Blace u blizini puta koja vodi ka Kosovu.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.