Većina stranaka Kosova danas zvanično otvara predizbornu kampanju

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Sep.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Većina stranaka Kosova danas zvanično otvara predizbornu kampanju

Većina stranaka kosovskih Albanaca danas zvanično otvara predizbornu kampanju za prevremene parlamentarne izbore 6.oktobra.

Prvi je, prošle noći tačno u ponoć to učinio Demokratski savez Kosova koji je kampanju otvorio u svom stranačkom sedištu. Kandidatkinja za premijera Vjosa Osmani i potpredsednik stranke Ljutfi Haziri su u govorima izrazili uverenje da će DSK biti pobednik izbora.

DSK će danas u 19 časova u Prištini, na trgu Skenderbeg imati promociju >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i time označiti i zvaničan početak svoje kampanje.

Demokratska partija Kosova će kampanju otvoriti u 17 časova u Mitrovici govorom svog lidera i kandidata za premijera Kadrija Veseljija.

U Mitrovici će kampanju otvoriti i Samoopredelenje. Promotivni skup je najavljen u sportskoj Sali "Minatori" (Rudar) i počinje u 16 časova i na njemu će govoriti kandidat za premijera Aljbin Kurti.

Koalicija Alijansa za budućnost Kosova i Socijaldemokratska partija Kosova će danas kampanju otvoriti u Suvoj Reci sa početkom u 18 časova.

U sportskoj hali "1. oktobar" u 18 časova kampanju će zvanično započeti i koalicija Socijaldemokratska inicijativa, Alijansa novo Kosovo i Partija pravde.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.