Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Dec.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veber: Značajno je da na čelo Kosova dođe mlada generacija

Predsednik grupe Narodnih partija (EPP) u Evropskom parlamentu Manfred Veber izjavio je danas u Prištini da je značajno da na čelo Kosova dođe mlada generacija.

"Nije moje da komentarišem odnose Samoopredeljenje - Demokratski savez Kosova, jer je to političko pitanje koje pripada Kosovu. Značajno je da na čelo Kosova dođe mlada generacija", rekao je Veber posle susreta sa predsednikom DSK, Isom Mustafom.

Izrazio je žaljenje što građani Kosova još ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da putuju bez viza.

"Znamo da su građani Kosova izuuzetno nezadovoljni zbog viza, nama je žao što Kosovari još uvek ne mogu da ostvaruju slobodu kretanja i mi ćemo raditi na tom planu", kazao je on.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.