VUČIĆEVA PORUKA O KiM ODZVANJA SVETOM! Peking stao uz Srbiju: Nema predaje! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 21:45

VUČIĆEVA PORUKA O KiM ODZVANJA SVETOM! Peking stao uz Srbiju: Nema predaje! (VIDEO)

Na društvenim mrežama u Kini kruže video snimci o situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i teroru koji trpi naš narod od strane šiptara

Na društvenoj mreži TikTok u Kini pojavio se video na kojem se vide vozila kosovske policije pod rotacijom, dok u nastavku ide obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u kojem pruža podršku svom narodu.

Podsetimo, nakon sastanka koji se održao juče poslepodne povodom poteza Prištine da od danas, 1. avgusta, počne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primena odluke da se građanima koji imaju dokumenta Republike Srbije prilikom ulaska na KiM izdaju potvrde kao zamena za dokumenta, oglasile su se sirene za vazdušnu opasnost u Severnoj Mitrovici, nakon čega su bili blokirani prelazi Jarinje i Brnjak, kao i Zubin potok, Leposavić, ali i druga mesta širom Kosova i Metohije.

Naš narod je prošao kroz nemile događaje, od toga da nisu mogli svojim kućama, jer im šiptari nisu dozvoljavali da prođu, do batinanja Srba od strane pripadnika ROSU.

Maltretiranje Srba na Kosovu i Metohiji trajalo je do sitnih jutarnjih sati, a Srbija je dobila podršku od strane Rusije i Amerike. Nešto nakon 15 časova barikade sa prelaza Jarinje su uklonjene.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.