VUČIĆ POSETIO IGUMANIJU PEĆKE PATRIJARŠIJE: Obećao sam joj da će država Srbija učiniti sve za naš narod na Kosovu i Metohiji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 11:37

VUČIĆ POSETIO IGUMANIJU PEĆKE PATRIJARŠIJE: Obećao sam joj da će država Srbija učiniti sve za naš narod na Kosovu i Metohiji (FOTO)

Vučić u poseti igumaniji Haritini.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je jutros na Institutu za ortopediju Banjica igumaniju Pećke patrijaršije mati Haritinu.

- Posetio sam jutros mati Haritinu, hrabru i dostojnu igumaniju Pećke patrijaršije, naše duhovne loze i svetionika u ovim preteškim vremenima. Poželeo sam joj od Boga zdravlje i brz oporavak posle operacije, jer spokojan i vedar duh već ima.

Rekla mi je da jedva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čeka da se vrati u našu svetinju koja je vekovima okupljala verni narod, čuvala srpsko ime, veru i običaje, predajući najviše duhovne vrednosti pokoljenjima na ponos i ohrabrenje tokom najvećih istorijskih izazova. Obećao sam joj da će država Srbija učiniti sve za naš narod na Kosovu i Metohiji, kojem i ona svakoga dana posvećuje svoje molitve - napisao je Vučić na instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.