VUČIĆ POKAZAO UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako Kurtijeva policija teroriše Srbe na Kosovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 20:28

VUČIĆ POKAZAO UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako Kurtijeva policija teroriše Srbe na Kosovu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras naciji zbog situacije na Kosovu i Metohiji. On je pokazao fotografije terora koji su proživeli Srbi u Velikoj Hoči i na drugim mestima na KiM poslednjih dana.

Predsednik je pokazao fotografije nasilje Kurtijevih "policajaca" iz Velike Hoče. 

- Ovo je otac Srđana Petrovića. Vidite, on je u invalidskim kolicima. Nije im smetalo da napadnu tu kuću - kazao je Vučić i dodao da je domaćinu Petroviću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uništen život zbog akcizne markice Republike Srbije.

Prisutni su bili albanski pripadnici KFOR-a.

- Sa prstom na obaraču na dugim cevima su došli da zaplene vino - rekao je Vučić i pokazao fotografiju koja dokazuje njegove reči.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIJA OBORILA REKORD! Vučić podelio lepe vesti pa otkrio: U toku su pregovori sa 87 investitora

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras se obratio javnosti povodom situacije na Kosovu i Metohiji. Između ostalog, podelio je i neke lepe vesti, a tiču se investicija u našoj zemlji...- Spremio sam nekoliko važnih vesti - započeo je predsednik Srbije...- Srbija je u 2022. oborila rekord u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.