VUČIĆ O INCIDENTIMA NA SEDNICI O KOSOVU: Videli ste nasilništvo i divljanje i niko nije isključen ni opomenut

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 22:29

VUČIĆ O INCIDENTIMA NA SEDNICI O KOSOVU: "Videli ste nasilništvo i divljanje i niko nije isključen ni opomenut"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji "Prva tema" na televiziji Prva.

Predsednik kaže da je četvrti put učestvovao u raspravi u Skupštini, i da su neki očekivali da će "obrisati patos" sa njim, ali se to nije dogodilo.

- Činjenice i rezultati najbolje govore. Međutim, interesantno je da niko nije primetio. Sećate se kada smo imali obične rasprave u Skupštini, ranije, bez prisustva predsednika, tada bi predsednici parlamenta isključivali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čitave poslaničke grupe. Sada ste videli nasilništvo i divljanje čitavih poslaničkih grupa, pokušaj fizičkih napada, i niko nije isključen ni opomenut sa sednice. I niko da kaže da je to nekakav napredak po pitanju procedura, jer niko nikoga nije hteo da isključi iz važne rasprave - rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.