VUČIĆ DEMANTOVAO PRIŠTINSKE I NEMAČKE MEDIJE: Kakve mape,kakve tačke, nema ničeg, mi ne pričamo sa Albancima uopšte

Izvor: Večernje novosti, 24.Feb.2019, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ DEMANTOVAO PRIŠTINSKE I NEMAČKE MEDIJE: Kakve mape,kakve tačke, nema ničeg, mi ne pričamo sa Albancima uopšte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas špekulacije nemačkih i prištinskih medija o nekakvim, navodno usaglašenim planovima, za rešenje kosovskog pitanja Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas špekulacije nemačkih i prištinskih medija o nekakvim, navodno usaglašenim planovima, za rešenje kosovskog pitanja, pa i onih o kojima su pisali nemački, ali i mediji u Prištini."Nema nikakvih mapa, nema ničega, jer ni ne razgovaramo. Kakvih 17 tačaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nema nijedna tačka", rekao je Vučić."Što je babi milo, to joj se i snilo", odgovorio je predsednik Srbije novinarima na pitanje o navodnom planu koji sadrži 17 tačaka i tiče se promene granica. PRIŠTINSKI MEDIJI TVRDE: SAD, Francuska i Rusija napravile sporazum za Kosovo, 22 tačke će "sahraniti" Srbiju, Bujanovac dobija status "specijalnog distrikta" Oni koji to tvrde, dodao je, žele da iscepaju Srbiju na 17 delova.„Ne mogu svaki dan da odgovaram na njihove izjave i tvrdnje. To mi uzima mnogo energije. Ne razgovaramo sa njima, jer su uveli takse. Nema nikakvih mapa, nema ničega, jer ni ne razgovaramo. Kakvih 17 tačaka, nema nijedna tačka“, poručio je on. NEMAČKI LIST: EU i SAD za podelu KiM, sporazum 12. juna u Vašingtonu; Albancima daju teritoriju, resurse, autoput... ''Mora da su to pisali Hašim Tači i Ramuš Haradinaj šta im je palo napamet. Neka škola bila“, konstatovao je on.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

VUČIĆ DEMANTOVAO PRIŠTINSKE I NEMAČKE MEDIJE: Nema plana u 17 tačaka ni cepanja Srbije na 17 delova

Izvor: Večernje novosti, 24.Feb.2019

Predsednik Vučić obišao Rasinski okrug i poručio da nacionalni interesi neće biti ugroženi. Sporazum o rešavanju kosovskog pitanja ne postoji NE postoji nikakav sporazum od 17 tačaka o promeni granica sa Kosovom. Nema nikakvih mapa, nema ničega, jer uopšte i ne razgovaramo,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.