VRISAK NA CECINOM KONCERTU: Evo šta je narod Kosova PRIREDIO pevačici - Izustila OVO I ZAVRŠILA nastup!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2018, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRISAK NA CECINOM KONCERTU: Evo šta je narod Kosova PRIREDIO pevačici - Izustila OVO I ZAVRŠILA nastup!

Dobacivanja su pala!

Ceca Ražnatović skoro dva sata pevala je na koncertu u Sremskoj Mitrovici, čime je pružila podršku mirnim protestima Srba koji se protive uvođenju takse od 100 odsto na robu iz Srbije.

Ceca je sve vreme bila sjajno raspoložena, a pred kraj koncerta narod je počeo da joj dobacuje da ostane na Kosovu. Pevačica je čula dobacivanje, okrenula se prema publici i rekla:

- Nikakav problem! Tamo gde je moj narod - tamo sam i ja, i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moja deca i moja porodica. To zapamtite!

A post shared by Svetlana CECA Ražnatović 🔱 (@cecaraznatovic_star) on Dec 8, 2018 at 5:40am PST

Podsetimo, ministar kulture tzv. Kosova je prethodno pozvao prištinske vlasti da joj zabrane ulazak na KiM. Kujtim Gaši je za prištinske medije naveo da Ražnatovićeva nije poslala zahtev za ulazak na Kosovo, zbog čega je trebalo da joj bude zabranjen ulazak.

- Ministarstvo je pozvalo carinu i policiju da ne dozvole održavanje koncerta te vrste - rekao je Gaši.

Ulazak na Kosovo i Metohiju nedavno bio je zabranjen košarkašima KK Partizan i zameniku direktora Kancelarije za KiM. Isto se prethodno desilo i Uniji žena sa Vračara.

Pored toga, na administrativnom prelazu Jarinje bili su do kasno u noć zadržani vernici i humanitarci koji su se uputili na proslavu slave manastira Visoki Dečani.

A post shared by 🎀SVETLANA RAŽNATOVIĆ🎀 (@cecaraznatovic___) on Dec 8, 2018 at 4:56am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.