(VIDEO) POGLEDAJTE ISTINI U OČI: Oni koji danas hoće u Unesko nekad su palili srpske svetinje!

Izvor: Kurir, 29.Okt.2015, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) POGLEDAJTE ISTINI U OČI: Oni koji danas hoće u Unesko nekad su palili srpske svetinje!

Zemljama koje će glasati povodom inicijative za prijem Kosova u Unesko biće prosleđen devetominutni film o stradanju naših svetinja u južnoj srpskoj pokrajini.

Predsedništvo Srbije pokrenulo je još jednu kampanju kako bi se svetskoj javnosti ukazalo na pogubne posledice eventualnog prijema Kosova u Unesko.

Naime, stranim medijima u zemljama koje će glasati povodom inicijative za prijem Kosova u tu međunarodnu organizaciju biće prosleđen devetominutni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << film o stradanju naših svetinja u južnoj srpskoj pokrajini. Cilje da se se pokaže da danas oni koji traže prijem Kosova u Unesko su isti oni koji su skrnavili srpske svetinje.

"Četiri bisera svetske baštine: Manastir Dečani, Pećka patrijaršija, Gračanica i crkva Bogorodica Ljevišla i dalje su na listi Uneska i nalaze se u opasnosti. Oni koji traže prijem u Unesko, upravo su oni koji su iz izložili opasnosti", stoji u opisu videa.

The Truth #NoKosovoUnesco https://t.co/FEPzIaBh5G via @YouTube

(P.L.)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.