VESIĆ O DOLASKU HOTIJA U NOVI PAZAR: Sad znamo šta je Đilas tražio na Kosovu

Izvor: Večernje novosti, 09.Mar.2019, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESIĆ O DOLASKU HOTIJA U NOVI PAZAR: Sad znamo šta je Đilas tražio na Kosovu

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran vesić reagovao je večeras na vest da na protestima u Novom Pazaru učestvuje Tačijev i Haradinajev čovek, Redžep Hoti Zamenik gradonačelnika Beograda Goran vesić reagovao je večeras na vest da na protestima u Novom Pazaru učestvuje Tačijev i Haradinajev čovek, Redžep Hoti Vesić je istakao da je konačno jasno zašto je Dragan Đilas nedavno bio na Kosovu, kao i da su protesti osmišljeni i da im je jedini cilj slabljenje Srbije.- >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Demonstracije u Beogradu mesec dana pre nego što su počele najavio je Ramuš Haradinaj koji je rekao da će Vučić biti smenjen na ulici. Potom su Đilas, Jeremić i Obradović počeli sa demonstracijama. Kako im se protesti gase, jer se međusobno svađaju, od večeras Đilasu, Jeremiću, Bošku Obradoviću i Lutovcu stiže pojačanje sa Kosova i Metohije. Đilasovom protestu koji se večeras održava u Novom Pazaru pridružio se Redžep Hoti, zamenik Kadrija Veseljija u PDK!? To je samo potvrda gde su demonstracije osmišljene, ko ih preko Đilasa finansira i da su usmerene na slabljenje Srbije. Sada znamo šta je Đilas nedavno tražio na Kosovu na koje je išao pod zaštitom Haradinaja i da je slikanje po manastirima bilo samo izgovor za druge sastanke. Bar znamo da od večeras zajedno šetaju Dragan Đilas, Redžep Hoti, Vuk Jeremić, Boško Obradović, Sulejman Ugljanin i Zoran Lutovac - napisao je Vesić na svom profilu na Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAČIJEV I HARADINAJEV ČOVEK NA ĐILASOVOJ ŠETNJI U NOVOM PAZARU! "Protesti usmereni na slabljenje Srbije, sad znamo ko ih finansira"

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2019

Ramuš Haradinaj i Hašim Tači poslali su Redžepa Hotija, zamenika Kadrija Veseljija u PDK, u Novi Pazar da sa predstavnicima opozicije i Ugljaninom ruši Srbiju...On je svojim pojavljivanjem podržao proteste koje organizuju Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, dok ih u ovom gradu vodi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.