VESELJI OPET PROVOCIRA: Trepča je bila i ostaće zauvek kosovska

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESELJI OPET PROVOCIRA: "Trepča" je bila i ostaće zauvek kosovska

Pretvaranje kompanije "Trepča" u akcionarsko društvo je veliki korak prema punoj regeneraciji njenog potencijala, poručio je tzv. predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji nakon današnjeg razgovora sa menadžmentom tog preduzeća, tvrdeći da je "Trepča bila i ostaće zauvek kosovska".

RTK2 na srpskom jeziku navodi se da je registrovanje "Trepče" kao akcionarskog društva omogućeno nakon usvajanja zakona i statuta preduzeća u kosovskoj skupštini.

Veselji tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su "rudari, menadžment i članovi borda već dve decenije čekali ovu vest".

- Zakonom i statutom koji je usvojen u Skupštini Kosova, sada je ''Trepča'' registrovana kao akcionarsko društvo. Rudari, menadžment i članovi borda već dve decenije čekaju ovu vest. ''Trepča'' je bila i ostaće zauvek kosovska. Njeno pretvaranje u akcionarno društvo je veliki korak prema punoj regeneraciji njenog potencijala. Čestitam rudarima i građanima Kosova - napisao je Veselji na Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nastavlja sa provokacijama: "Trepča je bila i ostaće zauvek kosovska"

Izvor: B92, 10.Mar.2019, 09:40

Priština -- Pretvaranje kompanije "Trepča" u akcionarsko društvo je veliki korak prema punoj regeneraciji njenog potencijala...Ovo je rekao predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji nakon razgovora u subotu sa menadžmentom tog preduzeća, tvrdeći da je "Trepča bila i ostaće zauvek kosovska"...RTK2...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.