VEKARIĆ: POMOĆI ĆEMO UNMIKU I EULEKSU

Izvor: Kurir, 13.Jul.2011, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEKARIĆ: POMOĆI ĆEMO UNMIKU I EULEKSU

BEOGRAD - Odzvoniće srpskim dželatima! Misije Euleks i Unmik još prave tim za istragu o trgovini ljudskim organima na Kosmetu, a prvi rezultati trebalo bi da budu objavljeni do kraja godine, nadaju se u srpskom Tužilaštvu za ratne zločine.

BEOGRAD - Odzvoniće srpskim dželatima!

Misije Euleks i Unmik još prave tim za istragu o trgovini ljudskim organima na Kosmetu, a prvi rezultati trebalo bi da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << budu objavljeni do kraja godine, nadaju se u srpskom Tužilaštvu za ratne zločine.

- Sačekaćemo da vidimo prve rezultate istrage koju je Euleks ranije započeo, pa ćemo se uključiti da pomognemo - kaže zamenik tužioca Bruno Vekarić.

Parlamentarna skupština OEBS usvojila je Rezoluciju o trgovini organima, koja neće biti pod mandatom SB UN, kako je tražila Srbija.

(J. V.)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.