VAŽNO OBRAĆANJE NACIJI PREDSEDNIKA SRBIJE: Vučić će sutra analizirati rezultate izbora na severu Kosova i Metohije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 20:27

VAŽNO OBRAĆANJE NACIJI PREDSEDNIKA SRBIJE: Vučić će sutra analizirati rezultate izbora na severu Kosova i Metohije

Predsednik Vučić obratiće se sutra u 13 sati.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se sutra naciji i dati analizu izbora na severu Kosova i Metohije. Kako se saznaje, predsednik Vučić obratiće se sutra u 13 sati.

Podsetimo, na vanredne izbore u četiri opštine na severu KiM izašlo je 1.566 Albanaca i 13 Srba, izjavio je direktor Kancelarije za KiM Petar Petković. Petković je precizirao da su na severu Kosovske Mitrovice glasale dve osobe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpske nacionalnosti, u Leposaviću sedam, u Zvečanu četiri, a nijedna u Zubinom Potoku.

Ranije danas Vučić je naglasio da Srbi neće nikoga drugog ni da slušaju i ničijim tuđim interesima da služe, već da Srbi hoće da služe svojim interesima, i da hoće mir sa svima.

- Danas se održavaju izbori za okupacionog gaulajtera na severu Kosova i Metohije. Nameravaju da uspostave vlast onih koji ne mogu da dobiju ni jedan ili dva odsto glasova, koji ne žive na severu KIM. I za sve to tražili su naše odobrenje i našu saglasnost, a ja sa ponosom moram da vam kažem, da je do ovog trenutka izašlo svega nekoliko Srba, nisam preterao, svega nekoliko Srba u sve četiri opštine zajedno - rekao je Vučić na obeležavanju Dana žrtava genocida NDH u Jasenovcu i Donjoj Gradini.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALEKSANDAR VUČIĆ SE DANAS OBRAĆA NACIJI: Predsednik će izneti svoje mišljenje povodom izbora na severu Kosova i Metohije

Izvor: Pančevac-online.com, 23.Apr.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se sutra naciji i dati analizu „izbora“ na severu Kosova i Metohije. Kako saznajemo, predsednik Vučić obratiće se sutra u 13 sati. Podsetimo, na vanredne „izbore“ u četiri opštine na severu KiM izašlo je 1.566 Albanaca i 13 Srba, izjavio je...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.