VAPAJ SA KOSOVA I METOHIJE: Pozivamo predsednika Vučića da nas spase

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAPAJ SA KOSOVA I METOHIJE: Pozivamo predsednika Vučića da nas spase

Gradonačelnik Кosovske Mitrovice je pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da spase Srbe ne КiM

On je ponovio da su pripadnici Rosu upali rano jutros u severni deo Кosovske Mitrovice i da je akcija sprovedena na više lokacija.

(UŽIVO) SITUACIJA NA KOSOVU IZ MINUTA U MINUT: Otkriveno gde se nalaze uhapšeni Srbi! DRŽAVNI VRH NA NOGAMA

Prema njegovim rečima izgovor im je bio da te osobe hapse zbog pronalaska osumnjičenih za ubistvo jednog od lidera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srba Olivera Ivanovića. Međutim, Rakić sumnja u tu verziju jer smatra da je reč o skretanju teme sa jučerašnjih događaja.

- Da se nisu povukli na ulicama bi se vodio rat - dodao je on.

On je rekao da je pozvao Кfor da dođe u severni deo Кosovske Mitrovice i da objasni narodu to što su juče rekli da sve drže pod kontrolom i da nema pomeranja snaga pripadnika Rosu.

BRUTALNO NASILJE NA DELU: Pogledajte zbog čega su uhapsili četvrtog čoveka!

Za to vreme na Trgu kod spomenika caru Lazaru bio je okupljen veliki broj građana koji su, kako kaže Rakić, uznemireni zbog jutrošnjih dešavanja. Rakić je pozvao građane na uzdržanost, a za podne je zakazan protest.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.