VANREDNA SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Prisustvovaće i predsednik Vučić

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 08:31

VANREDNA SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Prisustvovaće i predsednik Vučić

Sednica se održava zbog jučerašnjih nereda na Kosmetu.

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost biće održana danas sa početkom u 9 sati, a prisustvovaće i predsednik Aleksandar Vučić.

Sednica će biti održana u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu, saopštila je Služba za saradnju medija predsednika.

Sednica se održava zbog novih nereda na Kosovu i Metohiji nastalih usled nasilnih upada pripadnika policije tzv. Kosova u zgrade opština na severu KiM.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ODRŽANA SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST "Republika Srbija biće čvrsta i nepokolebljiva u zaštiti svog naroda" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023

Na Andrićevom vencu održana je sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je zakazana nakon jučerašnjeg nasilnog upada kosovske policije i novoimenovanih predsednika opština u zgrade opština Zvečan, Zubin Potok i Leposavić...Sednici Saveta za nacionalnu bezbednosti pored predsednika Vučića...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.