Uveli biste sankcije Rusiji kao što ste pohapsili sve Srbe i isporučili Miloševića na Vidovdan

Izvor: B92, 02.Feb.2023, 20:24

"Uveli biste sankcije Rusiji kao što ste pohapsili sve Srbe i isporučili Miloševića na Vidovdan"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je DSS imao najgore rezultate u prošlosti.

Predsednik Srbije je naveo da je "neki Vučić došao na vlast da bi 25 ili 26 zemalja povuklo priznanje nezavisnosti tzv. Kosova".

"Nije slična situacija 2005. i 2008. i 2023, a posebno kada imamo rat. Oni vide da Rusi dobijaju dodatnu motivaciju, iako su napravili milion grešaka, a sad imaju nikad veću motivaciju zbog doniranja tenkova. Od nas će da traže više nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su ikada tražili. Što ne kažete ljudima da moramo sa Albancima da napravimo neki dogovor? Ne možemo da puštamo decu da ih neko napada na putu do škole", rekao je Vučić.

Vučić je naveo ne bi voleo da zemlju na način da prekinemo odnose sa Zapadom.

"Da ste na vlasti, uveli biste sankcije Rusiji kao što ste pohapsili sve Srbe i isporučili Miloševića na Vidovdan", rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.