Urednik Barskog portala uhapšen zbog sumnje da je ugovarao brakove

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Dec.2018, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urednik Barskog portala uhapšen zbog sumnje da je ugovarao brakove

Glavni i odgovorni urednik Barskog portala i novinar portala IN4S Milenko Jovanović uhapšen je 14. novembra u Srbiji, u Smederevu, zbog sumnje da je posredovao u sklapanju brakova Albanki s Kosova sa muškarcima u Srbiji, piše danas podgorička Pobjeda.

Pozivajući se na navode crnogorske policije, list navodi da je Interpolu Podgorica juče stigao zahtev Interpolove kancelarije iz Beograda za proveru podataka o Milenku Jovanoviću.

Pobjedi je potvrđeno da mu je u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Srbiji određen pritvor do 30 dana, te da je uhapšen zbog krivičnog dela "trgovina ljudima na štetu albanske državljanke".

Za posredovanje u sklapanju ugovorenih brakova kosovskih Albanki i Srba, Jovanović je dobijao novac, rekao je Pobjedin izvor.

Jovanoviću se u Crnoj Gori sudilo po privatnoj tužbi Resmije Memić iz Bijelog Polja, koja ga je teretila da je na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra 2016. godine, u kancelariji Nove srpske demokratije u Baru "neovlašćeno ispitivana", da su je snimali mobilnim telefonom sačinili fotografski snimak i time "zadrli u njen lični život".

Presudom Osnovnog suda u Baru on je u februaru oslobođen optužbi.

Jovanović je i predsednik Udruženja raseljenih Srba i Crnogoraca sa Kosova i funkcioner Demokratskog fronta.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

"Uhapšen urednik iz CG zbog sumnje da je ugovarao brakove"

Izvor: B92, 06.Dec.2018

Glavni i odgovorni urednik Barskog portala i novinar portala IN4S Milenko Jovanović uhapšen je 14. novembra u Smederevu, piše podgorička Pobjeda...List navodi da je on uhapšen zbog sumnje da je posredovao u sklapanju brakova Albanki s Kosova sa muškarcima u Srbiji...Pozivajući se na navode crnogorske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.