Izvor: Beta, 11.Maj.2018, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upravljački tim za ZSO razgovarao s predstavnikom OEBS na Kosovu

Članovi Upravljačkog tima za uspostavljanje Zajednice srpskih opština (ZSO) najavili su danas da će sastavni deo nacrta Statuta ZSO biti vrednosti sadržane u Evropskoj povelji o lokalnoj samoupravi. Oni su sa zamenikom šefa Misije OEBS na Kosovu Kilijanom Valom na sastanku u severnoj Kosovskoj Mitrovici razgovarali o strukturi i elementima sadržaja Statuta ZSO i o formatu i obliku tehničke pomoći OEBS u tom procesu, saopštio je Upravljački tim.Kako se navodi u saopštenju, na sastanku je izraženo obostrano zadovoljstvo što je Upravljački tim, u skladu sa dogovorima iz Brisela i uz podršku administracije u Prištini i medjunarodnih organizacija, počeo rad na nacrtu Statuta ZSO.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Upravljački tim počeo izradu nacrta Statuta ZSO

Izvor: Danas, 11.Maj.2018

Članovi Upravljačkog tima za uspostavljanje Zajednice srpskih opština razgovarali danas u severnoj Kosovskoj Mitrovici sa zamenikom šefa Misije OEBS Kilijanom Valom o Statutu ZSO i o formatu saradnje. Članak Upravljački tim počeo izradu nacrta Statuta ZSO se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Upravljački tim za ZSO sa predstavnicima OEBS-a

Izvor: N1 televizija, 11.Maj.2018

Članovi Upravljačkog tima za uspostavljanje Zajednice srpskih opština (ZSO) najavili su danas da će sastavni deo nacrta Statuta ZSO biti vrednosti sadržane u Evropskoj povelji o lokalnoj samoupravi...Oni su sa zamenikom šefa Misije OEBS na Kosovu Kilijanom Valom na sastanku u severnoj Kosovskoj...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.