Uništena bomba koja je jutros pronađena u severnom delu KM

Izvor: 24sata, 16.Avg.2014, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uništena bomba koja je jutros pronađena u severnom delu KM

U centru severnog dela Kosovske Mitrovice kosovska policija je jutros u 08.40 sati kontrolisanom eksplozijom neutralisala pronađenu neeksplodiranu bombu, javio je Tanjugov dopisnik sa lica mesta.

Jutros je pronađena neeksplodirana ručna bomba ispred jedne zlatare u ulici Ive Lole Ribara u centru severnog dela Kosovske Mitrovice.

Ulica je posle neutralisanja bombe prohodna sa saobraćaj.

Bomba je pronađena ispred ulaza u zlataru, koja je sredinom maja bila >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << na meti dvojice poljačkaša koji su iz nje tada odneli nakit vredan oko 100.000 evra.

Bomba je pronadjena u strogom centru grada, u blizini stambenih zgrada, a preko puta jednog hotela u Kosovskoj Mitrovici.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

"Nadležni da spreče zastrašivanje"

Izvor: B92, 16.Avg.2014

Posle pronalaženja ručne bombe u severnoj Kosovskoj Mitrovici, gradonačelnik Goran Rakić apelovao je na međunarodnu zajednicu da reaguje...On je istakao da je neophodno maksimalno angažovanje nadležnih kako bi se prevazišli problemi i obezbedili uslovi za miran život građana na Kosovu i Metohiji..."U...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.