Ukradena velika kosovska zastava koja je trebalo da zameni albansku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2018, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukradena velika kosovska zastava koja je trebalo da zameni albansku

Nepoznati lopovi ukrali su veliku kosovsku zastavu nekoliko trenutaka pre nego što je trebalo da, umesto albanske, bude postavljena na jarbol na ulazu u Prištinu, potvrdila je sinoć kosovska policija.

Istraga je u toku, a umesto ukradene, postavljena je druga, znatno manja kosovska zastava, javlja RTS.

Kako su izvestili prištinski mediji, zastava je ukradena iz vozila dok su se vatrogasci spremali da je podignu na jarbol.

O krađi je odmah obaveštena policija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a na mesto događaja su ubrzo stigli specijalci.

Ukradena zastava je trebalo da zameni albansku, koja se do danas vijorila na jarbolu na ulazu u Prištinu.

Ta odluka izazvala je gnev izvesnog broja građana, a policija je na silu odstranila najagresivnijeg među učesnicima protesta.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.