Uklonjena stranačka obeležja Novog DSS u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2023, 22:48

Uklonjena stranačka obeležja Novog DSS u Kosovskoj Mitrovici

U Kosovskoj Mitrovici su danas sa zgrade u kojoj je bilo sedište Nove Demokratske stranke Srbije, uklonjena stranačka obeležja.

Umesto slike predsednika stranke Nova DSS i stranačkih obeležja, na prostorije kancelarije je zalepljen običan papir, javio je izveštač Tanjuga sa lica mesta.

Predsednik Pokrajinskog odbora Nove DSS na KiM Boris Janićijević je u četvrtak podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika Novog DSS za KiM, navodeći da je to učinio zbog, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kako je rekao, ''cirkusa'' tokom zasedanja Skupštine Srbije.

Janićijević je rekao da je ''celog sebe sam dao u odbrani KiM'' i da ''zaista ne želi da gleda ovaj cirkus".

''Zato i podnosim neopozivu ostavku na članstvo u DSS i na mesto predsednika pokrajinskog odbora novog DSS na KiM i mesto predsednika Novog DSS Kosovske Mitrovice", kazao je Janićijević, prenela je Politika.

On je dodao da su ga u toj odluci podržale kolege iz gradskog odbora Novog DSS iz Kosovske Mitrovice i da su zajedno sa njim svi podneli ostavke.

''Novi DSS od danas ne postoji u Kosovskoj Mitrovici", kazao Janićijević, kako je prenela Politika na svom sajtu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.