Uhapšeno pet osoba u Zvečanu, saopštila Policija Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Maj.2023, 21:06

Uhapšeno pet osoba u Zvečanu, saopštila Policija Kosova

Policija Kosova je saopštila u ponedeljak uveče, 29. maja, da je tokom incidenata u Zvečanu, na severu Kosova, uhapšeno pet lica. "Demonstranti nisu ispoštovali zvanična naređenja da odu, već su pružili otpor i počeli da bacaju razno oruđe, čuli su se molotovljevi kokteli, granate, eksplozivne naprave i pucnji. Usled neobuzdanog nasilja do sada je povređeno više službenika KFOR-a, a do sada je uhapšeno pet osumnjičenih", navodi se u policijskom saopštenju. Od jutra 29. maja,...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kosovska policija uhapsila petoro zbog nasilja u Zvečanu, tvrdi da se Severom kreću „organizovane kriminalne bande“

Izvor: Danas, 29.Maj.2023

Kosovska policija uhapsila je pet osoba danas u vezi sa napadom na KFOR i samu policiju, potvrđujući da su bacani molotovljevi kokteli, eksplozivne naprave i da se pucalo. Zapaljeno je jedno policijsko vozilo, a više vozila oštećeno.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.